مشاوره حقوقی رایگان - کارشکنی سایر وراث

با سلام
پدر بزرگ من یک سال قبل از پدرم فوت کردن و در برگه وراث ایشان نام پدرم هست، اما عمو و دو عمه ام میخواهند ما را از ارث پدربزرگ محروم کنند ، آیا از نظر قانونی امکان چنین کاری هست و چنانچه امکان دارد شرایط لازم برای چنین کاری چیه و اینکه ما چگونه میتوانیم جلوگیری کنیم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر. گواهی حصروراثت پدررا ازشورای حل اختلاف,اخذ وبهمراه گواهی حصروراثت پدربزرگ ومدارک مالکیت پدربزرگ را باتقدیم دادخواست تقسیم ترکه تقدیم دادگاه کنید