مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله و بد عهدی مکرر از طرف خریدار

با سلام. یک واحد آپارتمان فروختم که خریدار یک مبلغ را در روز معامله پرداخت کرد و مابقی رو طی دو فقره چک. که چک اول برگشت خورد و طی توافقی اون چک رو تحویل دادیم و سه تا چک دیگه گرفتیم که بازم یکی از اونا برگشت خورد ولی بعد از چندوقت پاس شد. و الان دوباره چک دومی که روز اول داده بود برگشت خورده که تقریبا یک سوم کل مبلغ معامله است. و تو این مدت هم من نتونستم ملکی بخرم به خاطر تورم زیاد و بدعهدی اینا. آیا میتونم معامله رو فسخ کنم با توجه به اینکه شرط فسخی برای پاس نشدن چکها تو معامله پیش بینی نشده.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام کانلا بسته به نحوه تنظیم قولنامه دارد. مضافا اینکه میتوانید از خیار تاخیر ثمن برلی فسخ استفاده کنید