مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام
عمه ای داشتم که فوت نموده و در
زمان حیات تمام اموراتش با من بود
و حتی اواخر هزینه سالمندانش
می خواهم انحصار وراثت بگیرم در مورد سهام عدالتش که پیش من است، ایشان در زمان حیاط در دفترخانه به من وکالت فروش به دیگران و حتی به خود را داده آمد ،
حال که می خواهم اقدام کنم بستگان دیگر راضی به گرفتن یک ریال هم نیستن چه برسه که مدارک بدن، انقدر این قضیه در محل واضح و آشکار است اگر در مورد استشهادیه اقدام کنم شاید سه نفر که هیچ ده نفر هم حاضرند با توجه به حمایت مالی و معنوی که در زمان حیات از ایشان داشتم شهادت بدهند که فقط من وارث ایشان هستم، حال مانده ام که چه کنم , لطفاً راهنمایی بفرمایید ، در ضمن همسر ایشان فوت نموده اولادی هم ندارند و نیز برادر و خواهر ایشان قبل از وی فوت کرده اند،
باتشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرمتوفی درحین فوت ,,پدریامادریانوه یانتیجه ویاپدربزرگ یامادربزرگ ویابرادرزاده یاخواهرزاده ویانوه برادریاخواهرویاعمه یاخاله یاعمو یادایی ندارندشما جزو وراث قرارمی گیرید ولی هرکدام ازاونهایی که نام بردم باشند شما ارث نمی برید. البته شما اجرت نکهداری وهزینه های انجام دادی را می توانید ازوراث مطالبه وازاموال متوفی بردارید