مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه نیمه الکترونیک

سلام ابلاغیه با متن زیر برام امده لطفا راهنماییم کنید. این ابلاغیه و نسخ های از تصمیم نهایی شماره .............. صادره از سوی این شعبه به سامانه ابلاغ ارسال گردیده است. به سامانه ابلاغ مراجعه کنید و با استفاده از شناسه و رمز کاربری خود اطلاعات این ابلاغیه و پیوستهای ان را در قسمت دریافت با شماره با وارد نمودن شماره و تاریخ صدور ابلاغیه دریافت و مشاهده کنید. و چنانچه جهت ورود به سامانه حساب کاربری دریافت ننموده اید. جهت ثبت نام به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید. با توجه به اینکه خودداری از مراجعه به سامانه ابلاغ استنکاف از قبول اوراق قضایی و ابلاغ محسوب میشود لذا محاسبه مهلت های قانونی از تاریخ ابلاغ توسط مامور ابلاغ بوده و ابلاغیه دیگری برای شما ارسال نخواهد شد. توصیه میشود جهت برخورداری از حقوق قانونی بلافاصله به سامانه ابلاغ مراجعه نمایید. اینجا متن تمام شد. نه اسمی از شاکی و نه زمان حضور در متن قید شده

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام باید سامانه ثنا ثبت نام کنید تا بتونید ابلاغیه را کامل مشاهده شاکی و تاریخ حضور را مطلع بشید