مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر در دوارن کرونا

باسلام، صاحبخانه بنده بر روی مبلغ رهن و اجاره قرارداد جدید، 60٪ اضافه کرده. طبق گفته ستاد ملی کرونا مبلغ حداکثری اضافه اجاره 25درصد است. بنده با 25٪ اضافه هیچ گونه مشکلی ندارم و جزء مستاجرین خوب هستم و خودم مدیر ساختمان هستم و تمام رسیدگی‌های ساختمان بر دوش من هست. آیا ایشان می‌تواند حکم تخلیه برای این جانب بگیرد؟ با توجه به دستور العمل ستاد ملی کرونا یا خیر؟ در ضمن زمان قرارداد اولیه مشاور املاک گفتن، نیازی به کد رهگیری گرفتن نیست و قرارداد بدون کد رهگیری به بنده داده شد.
با تشکر از شما.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. در صورتی که اجاره بهای معوقه نداشته باشید، ایشان نمی‌توانند درخواست تخلیه کنند و بیش از 25درصد در تهران نمی‌توانند افزایش اجاره بها دهند.