مشاوره حقوقی رایگان - آیا بابه عهده گرفتن هزینه ایزوگام پشت بام می توان جلوی تردد و استفاده از آن را گرفت؟

از یک ساختمان 5 واحده و قدیمی دو واحد در طبقه آخر قصد تعمیر ایزوگام را داریم و با توجه به عدم رضایت سایر ساکنین باید هزینه را خودمان پرداخت کنیم. هر دو واحد ما تازه بازسازی شده و ایزوگام بسیار قدیمی است و ممکن است نشتی داده و باعث خسارت به ما شود. همچنین انجام این کار با جابجایی کولر ها و ماهواره های همسایه ها هراه است. آیا 1. ما می توانیم جلوی استفاده از پشت بام را تا زمان پرداخت هزینه ساختمان بگیریم؟ 2. جابجایی کولر مشکلات قضایی برای ما ایجاد نمی کند؟ راهکار چیست که قبل از ایجاد خسارت تعمیرات انجام شود؟

پاسخ ها :

هزینه ایزوگام در ساختمان هزینه مشاعات ساختمان رفت و آمد به پشت بام در ساختمان پشت بام مشاع مشاعات ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان