مشاوره حقوقی رایگان - سیلی خوردن به هیچ دلیل

سلام من یه راننده هستم و صاحب کارم به من دستور داد که از یه مکان وسایل رو بیارم وقتی رفتم ان مکان کارگر ها اون وسیله رو ندادن من هم به اربابم زنگ زدم اطلاع دادم اون هم گفت گوشی رو به اوستا گوشی رو که گرفت حرف شون شد و اوستا گوشی من رو پرت کرد منم گفتم چرا پرت کردی گفت دلم می خواد منم گفتم آخرین بارت باشه گوشی مردم رو پرت میکنی اونم اومد منو سیلی زد من هیچ شاهدی واسه این قضیه ندارم ولی اونجا 10 کارگر بود که همه از اوستا حمایت کردن چون داشتن از اون نون میخوردن حالا من برم شکایت کنم قاضی چی میگه ؟ گوش من هم
فقط سوت می کشه و درد میکنه
لطفا کمکم کنین من یه کارگر هستم

پاسخ ها :

شکایت از به دلیل سیلی زدن مجازات سیلی زدن شاهد سیلی زدن سیلی زدن