مشاوره حقوقی رایگان - قطع شدن یارانه نقدی و معیشتی خانواده ام

ما هم مثل هزاران نفر دیگر گول سایت رفاهی را خورده و برای ثبت نام وام کرونا وارد این سایت شدیم و متاسفاته یارانه مان را ناخواسته اهدا زدیم و چون پیام آمد هموطن گرامی از اینکه یارانه خود را اهدا نموده اید متشکریم .. گزینه انصراف را مجددا زدیم و متاسفانه یارانه خود را به دست خود و ناخواسته از دست دادیم ... لطفا کمک کنید که دوباره وصل شود .. به همه ارگانهای دولتی رفتیم همه میگویند خودتان اهدا زدید کاری از ما بر نمی آید ... مگر میشود چنین کلاهبرداری بزرگی دولت انجام دهد و یارانه ما بدبخت بیچاره ها را صاحب شود ؟؟