مشاوره حقوقی رایگان - موضوع ابلاغيه سرقت

با سلام و خسته نباشید
دوست من دو ماه پیش یک جفت کفش از باشگاه دزدیده که صاحب باشگاه با دوربین مدار بسته پیداش کرده و با 110 تماس گرفته و در انجا شاکی رضایت داد، ولی الان ابلاغیه اومده با متن زیر:
"درخصوص اتهای آقای (ت- ا ) فرزند (س) دایر بر سرقت مستوجب تعزیری یک جفت کفش موضوع اظهارات شاکیان اقای (ش-ا) و (ح-ح)، عنایتا به ملاحظه شکوائیه شاکیان-گزارش مرجع انتظامی -صورتجلسه دستگیری و اظهارات متهم و اقاریر وی در این بازپرسی لذا نظر به مشروحات مذکور با توجه به اینکه عمل ارتکابی مشارالیه حسب دلایل مذکور منطبق با ماده 656 قانون مجازات اسلامی تعزیرات میباشد لذا مستندا به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری قرار جلب به دادرسی نامبرده صرف نظر از گذشت مجدد شاکیان صادر و اعلام میگردد قرار صادره پس از موافقت قطعی است"
در صورتي كه شاكيان رضايت دادند و دوستم بار اول است كه سرقت كرده، آیا مجازات دوستم زندان است؟ در صورت زندان بودن چطور ميشود عفو شود؟
ممنون از راهنماییتان