مشاوره حقوقی رایگان - برای عقب نشینی طرح تفصیلی اول توافق با شهرداری لازم است

باسلام زمینی دارم در شمال که سند تک برگ دارد و در حال حاضر گلخانه است دیوار قدیمی داشت و من طبق آنچه نقشه کوچه 6متری بود دیوار را خراب کردم و چند ردیف ساختم الان شهرداری جلو کار را گرفت و میگوید طرح تفصیلی کوچه آمده کوچه 8 متری میباشد که حدود 35 متر زمین من می‌رود زمین من قیمت‌ 140 میلیون دارد و شهرداری می‌گوید اول عقب نشینی کن بعد توافق میکنیم ولی من می‌گویم اول توافق بعد خراب میکنم شهرداری میگه جواز زمینت رو تمدید میکنم و پایان کار ساختمان قدیمی ات رو که مال سال 57 است را می‌دهم ولی به من مدرکی نداده چطور اطمینان کنم اگه عقب نشینی کنم شهرداری توافقی که هنوز رییس شهرداری امضا نزده و شورای شهر مهر نزده را لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به هیچ وجه اطمینان نکنید. اگر توافقی صورت می گیرد باید مکتوب شود و بعد از اینکه شما عقب نشینی کردید ممکن نیست بتوانید از شهرداری پول خود را بگیرید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حتماپس ازتوافق،به خواسته های آنهاتمکین کنید