مشاوره حقوقی رایگان - فاصله قانونی درخت با دیوار

سلام. همسایه یه درخت کنار دیوار خودش کاشته. ولی رطوبت حاصل از آبیاری یا تجمع آب به دیوار ما سرایت کرده ولی هنوز باعث خسارت نشده. آیا میشه ایشون رو قانونا ملزم به جابه جایی درخت کرد؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

اگر باعث مزاحمت شما بشود میتوانید اقدام قانونی برای اینکار انجام دهید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید خسارت دیوار را از همسایه بگیرید------ نم دادن دیوار هم یک مدل از عیوب است که می توانید هم خسارت بگیرید هم از طریق دادگاه الزام به تعمیر دیوار را درخواست نمایید. پیشنهاد می شود این موضوع را از طریق مذاکره حل نمایید