مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پارکینگ خودرو

من خودرو همسرم را بخاطر مهریه م توقیف کردم. الان بعد چند ماه در جلسه مزایده خورو، خودرو را من برداشتم. میخاستم ببینم هزینه پارکینگ و سند به عهده چه کسی است؟؟؟ ایشان باید پرداخت کنند ؟؟
ممنونم از وکلای محترم

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

هزینه های اجرا بر عهده محکوم علیه (بدهکار یا کسی که حکم به ضرر وی باشد ) قرار دارد ولی چون معمولا محکوم علیه از پرداخت خودداری میکند مگر اینکه از محل فروش مال مازدای باشد و دادورز از آن محل جبران کند.
در غیر اینصورت برای ازادی خودرو از پارکینگ باید پرداخت کنید و دادورز اجرای احکام از میزان پرداختی بدهکار میتواند هزینه پارکینگ را کسر کنند با این تعبیر که هزینه های ذکر شده بر عهده محکوم علیه می باشد در خصوص سند مالکیت نیز بر اساس عرف محل(آنچه متعارف است در خصوص درصد فروشنده و خریدار از پرداخت هزینه انتقال سند رسمی ) چنانچه مال فروش رفته مازاد بر طلب شما نداشته باشد می توانید با تقدیم دادخواست مطالبه کنید