مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد حواله

سلام
بنده يک حواله ماشين كشنده همان سنگين خريداري كردم و حدود ٣ماه پيش خواستم كت حواله رو بفروشم در سايت گذاشتم و بعد از ان متوجه شدم كه حواله اجازه ي فروشش رو ندارم خانواده اي با اصرار به اينكه اشكالي نداره و اين حرف ها با من قراردادي به صورت دستي نوشتم و در ان تمام خيارات را از بنده سلب نمودند و در ضمن حق فسخ هم ندارد از بنده يك وكالت هم گرفتند و مبلغ ٥٣٠ ميليون هم به من دادند در صورتيكه بنده يك خانم هستم و اطلاعي از بازار نداشتم و ارزش بيشتري داشت و ايشان شناسنامه و كارت ملي بنده را به بهانه اي از من گرفتند و هرچي اصرار ميكنم بهم نميدن ميگن هر وقت ماشين رو تحويل گرفتيم بهت ميديم و بنده به همين دليل نتونستم با پولم هيچ چيزي بخرم يا كاري بكنم در حال حاضر من همون ٥٣٠ تومن رو دارم و اون حواله هم١٧٠٠ شده چه كاري از من ساخته است آيا ميتونم اون رو فسخ كنم با توجه به اينكه اين حواله از اولش از طرف شركت ن حق فروش داشته نه معامله همين حالا هم ندارد

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

با سلام اولا این معامله نسبت به مال غیر و نیازمند تنفیذ لیزینگ یا شزکت فروشنده خودرو می باشد هرچند که خیار غبن اسقاط شده باشد ولی باید قراداد را ملاحضه کرد و چنانچه در تاریخ معامله بها و ثمن کمتر از بهای روز باشد میشود اقداماتی انجام داد.