مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل خسارت توسط بیمه

سلام، بنده برای دریافت خسارت به بیمه مراجعه کردم. مدیر بیمه ازم پرسید، کدوم تعمیرگاه درست میکنی منم بهش گفتم گفت اگه ماشینت و بزاری اونجا ما بازدید نمی‌کنیم و خسارت و طبق لیست خودم تعیین میکنم. بعد از اعزام به تعمیرگاه و بازدید از من، لیست قطعات خواستن مکانیک بنده هم به من لیست دادن و بعد بیمه از من فاکتور خواستن. الان فاکتور دادم بهشون، میگن اون تعمیرگاهی که تو میبری قبول ندارم. ( هر کجا رو میگفتم قبول نمیکردن ) الان هم میخوان خسارت بنده رو کم بدن. کاپوت که ایساکو قیمت 760 گذاشته و قطعه تحویل نمیده و بیرون 1300 باید بخری. بیمه میگه من 760 بهت خسارت میدم و مابقی باید از خودت بدی و ما متعهد به قیمت بازار نیستیم و مشکل شماست که ایساکو بهتون قطعه نمیده. همچنین قطعات دیگه و دستمزد مکانیک و صافکار و ...
ماشین بنده از جلو خیلی خسارت دیده و طرف مقصره طبق کروکی.
خسارت خیلی زیادی وارد شده و بیمه دستمزد مکانیک صافکاری نقاشی باطری سازی و جلوبندی رو 5 میلیون اعلام کرده. در حالی که دستمزد صافکار و نقاش 5،5 میلیون است. بنده باید چیکار کنم که کل خسارت را بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام .خسارات مازاد بر تعهد بیمه را میتوان از طریق طرح دادخواست مطالبه خسارات و آفت قیمت خودرو مورد مطالبه قرار داد

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

با طرح شکایت از طریق شورا و یا دادگاه و درخواست جاب نظر کارشناس برای خسارت وارده و افت قیمت خودروی خود اقدام کنید