مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی بیمارستان

با سلام، پدرم حدود 2 ماه خورده ای کما رفته. علتش این بود: رفته بود بیمارستان بی تجربه ... به عنوان بنگاه مالی هستش. کمرش عمل انجام بده بعد از 3 ساعت عمل به هوش اومده. ضریب هوشش 15بوده. حتی حرفم زده بود. بعد از ریکاوری در اتاق انتظار اتاق عمل، منتظر تخت icu بودن. بعد از 20 دقیقه تخته آی سی یو اومد ببرن پدرم رو. در موقع انتقال رو تخت و تحویل گرفتن پرستار آی سی یو متوجه شده که پدرم بیهوش هستش و پرستار اتاق عمل گفتش خوابه. بعد با اصرار پرستار آی سی یو متوجه شدن که بیهوش شده. و بعد بردن احیا کردن که الان همچنان تو کما هستش. آیا این جز قصور پزشکی می باشد؟ مقصر اصلی چه کسی می باشد؟ این چیزهای که نوشتم تو پرونده بیمارستان ثبت شده. متشکرم

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما می توانید علیه بیمارستانی که این اعمال را انجام داده طرح دعوی کیفری کنید در این خصوص پزشکی قانونی بررسی و نظر خود را خواهد داد