مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سند عادی

با سلام، چندین سال پیش از باجناقم مغازه ای خریدم و سند عادی توسط روحانی تنظیم گردید. متاسفانه سه ماه بعد باجناقم فوت کرد و کار انتقال سند سرقفلی، به گردن وراث افتاد. چندین سال طول کشید. من هم اقدام به فروش مغازه کردم. حال که خریدار جدید اقدام به تنظیم سند از طرف وراث کرده بود، دیدیم فرد ثالثی از بابت بدهی باجناقم آن جا را توقیف کرده و در مورد سند عادی بنده ادعای جعلیت دارد. آن گونه که من خودم اینک متوجه شده ام مرحوم باجناق آن زمان امضایش یه جورایی متفاوت با امضاهای دیگر اوست. حال من که با وراث مشکلی ندارم و روحانی نویسنده مصالحه نامه و دو شاهد آن زمان هم در حی هستند. آیا قاضی به شهادت آنها استناد خواهد کرد یا نه؟ اگر امضا را جعلی تشخیص بدهند تکلیف من چیست؟ چگونه اثبات کنم، باجناق هفت خط من امضا را بی حوصله زده؟ من بدبخت میشوم.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما باید اثبات وقوع عقد بیع نماید چنانچه اثبات کنید طلبکار با جناب شما هیچ اقدامی نمی‌تواند انجام دهد و باید به سایر ماترک وی برای وصول مطالباتش مراجعه کند ایشان می توانند ادعای جلب کنند و صرفاً می توانند نمایند امضای با جناب شما را به نظر شعبه رسیدگی کننده میتواند با بررسی سایر مدارک از جمله شهادت شهود و یا پرداخت ثمن معامله در آن زمان از جانب شما و یا نحوه پرداخت ثمن وقوع معامله را احراز کند