مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه استخدامی

با سلام
اینجانب دارای سهمیه فرزند ایثارگر 50 درصد هستم ولی به صورت خصوصی با حقوق پایین در یک کلینیک کار میکنم ولی چون بیمه پردازی دارم بنیاد من را شاغل محسوب کرده و در آزمون ها به من سهمیه نمیده چون میگه در سیستم شاغل محسوب میشه. خواستم ببینم میشه کاری کرد

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اساسا سوالتان قانونی نیست یا اینکه بهتر است بگوییم حقوق کم یا زیاد تاثیری سهمیه بندی ندارد