مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از استخدام رسمی سپاه

ببخشید خواستم بدونم من استخدام سپاه شدم کد پاسداری خوردم ولی نرفتم و فعلن دوره اموزشی عمومی و تخصصی نرفتم ولی چند ماه سپاه برام حقوق ریخته حالا درخواست انفصال خدمت دادم که قبول نمیکنن حالا برای انصراف باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام انصراف خود را کتبا به همراه اعلام تمایل به استرداد وجوه دریافتی به بخش کارگزینی ارایه و منتظر تصمیم باشید