مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و اجاره

با سلام و احترام
ما در مهر 98 خانه مان را اجاره دادیم مبلغ ودیعه 15 تومن بوده و برای اینکه متاسفانه به مستاجر اعتماد کردیم و قرار شده مستاجر 10 تومن داد ودیعه هم قرار شد 5 تومنش ماه بعد پرداخت شود که مبلغ اجاره و 5 تومن پیش دو ماه بعد پرداخت شد و ما اظهارنامه فرستادیم متاسفانه مستاجر در ماههای بعد هم اجاره را با تاخیر واریز کرد و ما را به مشکل انداخت الان هم میگه شهریور ماه بلند میشم شفاهی گفتند ولی از اونجایی که خیلی آدم دروغگویی هست نمیشه بهش اعتماد کرد که حتما راس میگن از طرفه دوماه اجاره شو نمیده و میگه از پیش کم کنید موندیم چیکار کنیم از طرفی هم میگن سر این کرونا مالک دیگه تقریبا هیچ حقی نداره و پرونده تشکیل نمیشه ما واقعا به مشکل خوردیم چون سر این اجاره حساب باز کرده بودیم و متاسفانه قانون هیچ حمایتی نمیکنه چیکار کنیم که بتونیم از دستشون خلاص شیم یا به یکی دیگه اجاره بدیم چون ما خودمون هم مستاجر هستیم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام تا پایان مدت اجاره در صورتیکه توافق به تخلیه نداشته باشید نمی توانید کاری کنید ولی در زمان انقضا اجاره که مهر خواهد بود ( اگر قرارداد یکساله بوده باشد ) میتوانید ضمن اخذ حکم یا دستور تخلیه بسته به مورد اقدام نمایید