مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشينی مغازه

سلام، مغازه ای را در تاريخ٩٦/٩/١٠ به مساحت ١١٠ متر فروختم و در توضيحات مبايعه نامه اينگونه ذكر كرديم كه مساحت ذكر شده طبق نقشه پيوستی ميباشد و اگر در زمان تحويل مساحت بيشتری بود كه بايد به ازای هر متر ٢/٥٠٠/٠٠٠ تومان به من پرداخت گردد و بالعكس و متراژ مذكور ميبايست مسقف و ديوار شده و مورد تاييد دهياری باشد
جمله مورد تاييد دهياری باشد را به خاطر آن ذكر كرديم كه خريدار مطمئن شوند كه ملك مذكور متعلق به بنده است و دهياری اين موضوع را تاييد كند
چون زمين كارافه ای است و ارث پدری بنده ميباشد و دهياری اين موضوع را تاييد مينمايد

اما خريدار پس از شش ماه و در هنگام تحويل می گويد اين جمله به اين معنی است كه من بايستی طبق تعرفه دهياری عقب نشينی كنم و زمين باقيمانده را به ايشان تحويل دهم
(دوباره تاكيد ميكنم كه هيچ جمله ای در مورد عقب نشينی ذكر نشده است)

سوال ١: آيا دادگاه حق را به ايشان ميدهد يا بنده؟

سوال٢: نقشه ای كه ضميمه مبايعه نامه گرديده مهم است يا نقشه ای كه عقب نشينی ميبايست لحاظ گردد؟

ضمنا اين مغازه در حال حاضر مورد اجاره ميباشد و در حال استفاده است كه در فروشنامه ذكر شده است
ممنونم

پاسخ ها :

پرسشگر :

ضمنا اين مغازه مورد تاييد شورا و دهياري با مهر و امضا قرار گرفته است.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بایداجاره نامه مطالعه شود،حضورابه وکیل مراجعه نمایید.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- من نمی توانم برای قاضی تعیین تکلیف کنم.2-بلی 3- باید زمان تصویب اصلاحی را بررسی کرد که اگر قبل از انعقادباشد شما ودهیاری مقصرواگر پس از آن باشد،هیچ.یاالله