مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز جنسی

با سلام، اگر خانمی توسط دو تا فرد غریبه در حومه شهر، مورد ضرب و شتم و بی حرمتی (البته از طریق مقعد و دهان) قرار بگیره، اما خانم به خاطر ضعف بیناییش و تاریک بودن هوا، هیچ نشونی از اشخاص نداشته باشه چیکار باید بکنه؟ آیا شکایت به جایی میرسه؟
آیا شما به عنوان وکیل شکایت رو توصیه میکنید؟ آخه خانم تحصیلکرده و دارای شغل دولتی هستن و واقعا نمیدونن چیکار کنند.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر زمان زیادی سپری نشده باشد میتونید شکایت کنید.