مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر ادعای طلب

شکایتی علیه یک خانم و همسرش (که همسر فوت شده) برای پرداخت 10 میلیون تومان مستند به شهادتنامه ای به امضای سه تن از خویشاوندان خواهان تنظیم شده و مورد رای غیابی به نفع خواهان قرار گرفته.
1- خوانده میتواند به جای ادعای جرح شاهد، حضور شهود و سوال از آنان را در جلسه رسیدگی بخواهد؟
2- مساله فوت همسر خوانده (که خودش هم خوانده همین دعوی بوده) تاثیر مثبتی بر دفاع دارد؟ خواهان از فوت همسر خبر دارد علی ایحال دادخواست به طرفیت هر دو تنظیم شده بوده است.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خواهان می بایست بطرفیت وراث متوفی طرح. دعوا می نمود ودعوای ایشان علیه متوفی که قبل ازتقدیم دادخواست فوت نموده بود,غیرقانونی است ودعوا نسبت به ایشان رد می گردد.قانون اخذتوضیح ازگواهان توسط خوانده راپیش بینی نکرده بلکه راهکارآن همان جرح شاهد است که می بایست همراه باواخواهی مطرح گردد.