مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت ارتجاعی

سلام، وقت بخیر.
ببخشید من با دختر خانومی قصد ازدواج داشتم. بعد از آشنایی خانواده ها و قرار ازدواج با یکدیگر. با دختر خانوم ارتباط راحت شد و در مکانی خصوصی من بدن ایشان رو کاملا دیدم. آلت تناسلی ایشان سیاه و برآمده شده بود. بعد از مراجعه به پزشک متخصص و معاینه بکارت، گفتن حلقوی و ارتجاعی می باشد و دختر خانوم کاملا سالم هستند.
سوال بنده این می باشد که، آیا با وجود پرده بکارت حلقوی ارتجاعی آیا پزشک متخصص توانایی تشخیص این که ایشان قبلا نزدیکی داشته اند یا خیر را دارد؟ ممنون.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام سوال شما پزشکی است اما توصیه میکنم دیدگاه خود را نسبت به کلمات بکارت و نجابت مورد تجدید نظر قرار دهید.