مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن از شریک تجاری در شرکت با مسئولیت محدود

با سلام
من با دوستم در تاریخ 96/07/11شرکتمان را به ثبت رساندیم با سهامی برابر البته شایان ذکر است که همه کارهای مربوط به ثبت و کد اقتصادی را به شرکت حقوقی سپرده بودیم که انجام دادن
و سه تا فروش بابت خدماتمون هم داشتیم که بعد از کم کردن مالیات بین هم به طور مساوی تقسیم کردیم
حالا من و شریکم به دلیل عدم تفاهم در بحث کاری میخواهیم از هم جدا بشیم سوال من این است آیا هر کدوم از ما که بخواهد سهم دیگری را خریداری کند باید هزینه ی ثبت و کد اقتصادی که سهم شریک مقابل بوده برای تاسیس این شرکت را هم به طرف مقابل پرداخت کند؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام بله مسبت به سهمتان باید پرداخت کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بستگی به توافق وتراضی طرفین دارد.موفق باشید