مشاوره حقوقی رایگان - میخوام جدا از خانواده زندگی کنم ولی نمیزارن

با سلام خسته نباشید من میخوام طلاق بگیرم ولی میترسم شوهرم مریضه هیچ راهی واسه ی ادامه زندگی باهاش رو ندارم مجبوری دارم باهاش زندگی میکنم تا خانوادم اذیتم نکنن اما الانم از خودش و مشکلاتی که دارم خسته شدم میخوام جدا شم مستقل زندگی کنم جدا از خانواده ولی خانوادم نمیزارن به حرف مردم اهمیت میدن دیگه هیچ راهی ندارم جز فرار ولی میدونم عاقبت نداره چکاری انجام بدم تا خانواده هیچ دخالتی تو زندگیم نکنن اجازه بدن من برم با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما فرد بالغی هستید و خانواده مطابق قانون نمی توانند در زندگی شما دخالت داشته باشند اما دقت داشته باشید که با توجه به محل زندگی و شرایط فرهنگی خانواده عمل کنید چون برخی تعصبات کور باعث آزار شما خواهد شد مانند همین حوادثی که در روزنامه ها می خوانید. به نظر می رسد بهتر است ابتدا تکلیف زندگی مشترک را حل کنید و بعد از سکونت در منزل پدری با خانواده خود به راه حلی برسید