مشاوره حقوقی رایگان - در مورد خرید اینترنتی

سلام خسته نباشید. ببخشید من میخوام از یک بنده خدایی که در تهران هست بار بخرم و ایشون اگهی تو سایت ... دارد و کانال و پیج و شماره ی ایشون رو هم دارم ایشون میگن شما سفارش بده مبلغ جنس رو میگیم و شما کارت به کارت کن و ما به باربری تحویل میدیم میاد اگه از جنس ناراضی بودی میتونی برگردونی و من به نظر شما اگه پول رو کارت به کارت کردم و ایشون یه موقع جنس رو نفرستاد میتونم کاری کنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام می توانید شکایت کنید اما بسیار کار دشواری است. بهتر است مال خود را سفت بچسبید و با افراد و اشخاص مطمئن کار کنید. بسیاری از سایت ها اکنون به صورت پس کرایه ارسال جنس دارند یعنی جنس را ارسال می کنند و هنگام تحویل مبلغ را دریافت می نمایند.