مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خانه

سلام
بنده یک منزل قولنامه کردم و فروختم و پای قولنامه 50 میلیون گرفتم ، الباقی مبلغ مقرر شد در طول یک هفته پرداخت شود ، خریدار یدفه پشیمان شده و پشیمان کرد 120 میلیون بوده ، حالا میگم بیا بنویس پشیمون شدم ، میگه دو طرف اعلام پشیمونی کنیم ، با توجه به قولنامه ای که امضا شده ، آیا امکان این وجود دارد ، من بعد از تاریخ دفترخانه مجدد ملکم بزارم برای فروش ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام به هیچ عنوان تا مشخص نشدن تکلیف قرارداد قبلی اقدام به فروش نکنید. اعلام پشیمانی دوطرفه یعنی اقاله قرارداد که به آن خسارتی تعلق نمی گیرد