مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف خودرو بدون کارت سبز

سلام، من هفته پیش تصادف کردم تمام کارهای بیمه رو انجام دادم و تمام مدارک به اسم خودم است. من سال 91 که ماشین خریدم، گفتند سند ماشین با کارت سبز با پست ارسال میشه. سند ماشین اومد اما کارت سبز نیومد. الان که میرم برای دریافت خسارت میگن حتما باید کارت سبز بیارین. میخواستم ببینم راهی هست که بشه بدون کارت سبز، خسارت گرفت. من این پول رو بدم به نمایندگی بعد ماشین رو ببرم برای بازدید کارت سبز؟

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

کارت سبز دلیل مالکیت و صحت مالکیت است،بدون مدارک کامل امکان دریافت خسارت وجود ندارد