مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. خانمم جدا شد و حضانت و نفقه پسر 4ساله مان را قبول کرد. حالا بعد 5ماه طلب نفقه و حق و حقوق بچه کرده. من افسردگی و بیمار2قطبی دارم بیکارم. همه دارو ندارم رو برد. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرتوافق داریدنمی تواندتقاضای نفقه کندوالاحق ایشان میباشد.موفق باشید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام قانونا نفقه اولاد بر عهدهپدر است و کسی ملزم به انفاق است که متمکن از دادن نفقه باشد یعنی بتواند نفقه بدهد بدون اینکه از این حیث در معیشت خود دچار مضیقه گردد و تشخیص برعهده دادگاه است اگر پدر قدرت بر پرداخت نداشته باشد از جد پدری اخذ می گردد موفق باشید

پرسشگر :

پدرمن تک فرزندبوده وچندساله فوت شده .نه پدربزرگ دارم نه عمو نه عمه من فقط3برادرو3خواهردارم يعنی ازاونا میگیرن

امین گرجی

جناب آقای امین گرجی :

سلام نفقه فرزندان برعهده پدر میباشد