مشاوره حقوقی رایگان - اجرای وصيت نامه

سلام. ١٢ سال قبل پدرم فوت نمود و برادرم را بعنوان وصي و مرا بعنوان ناظر در امر فروش يك قطعه زمين بعنوان ثلث و انجام امور عام المنفعه انتخاب كرد. ثلث نيز از طريق دادگاه تنفيذ و در اختيار وصي قرار گرفت. بعلت تعلل برادرم در فروش زمين ، در سال ٩٨ از طريق دادگاه تقاضا كردم كه ثلث از طريق مزايده توسط اجراي احكام فروخته شده و وصي نيز ملزم به ايفاي تعهد شود. راي دادگاه هنوز صادر نشد. اينبار برادرم بعلت نگراني از راي دادگاه، اخيرا بدون اطلاع من زمين را ٦ ميليارد تومان فروخت و وجه را دريافت كرد. نام خريدار را نيز نميدانم . اين نگراني را نيز دارم كه بعلت كهولت سن و بيماري وي، اين وجه بعنوان تركه شخصي نامبرده محسوب و مفاد وصيت نيز اجرا نشود. نميدانم اينك بايد چه كنم؟
١- ايا موضوع را به دادگاه اخير اطلاع دهم؟
٢- ايا اظهارنامه براي وصي بدهم كه اين وجه را بايد در حساب خاصي نگاه بدارد كه با حساب شخصي وي قاطي نشود و ضمنا يك نسخه از انرا تحويل دادگاه دهم؟
٣- چه اقدام ديگري مناسب است انجام دهم؟ ممنونم

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام شما می تونید اقدامات حقوقی لازم را انجام دهید و نتیجه مثبتی حاصل خواهد شد، اما برای پاسخ دقیق و اینکه چه اقدام حقوقی باید انجام داد بهتر است حضورا با یک وکیل مشورت کنید.