مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی فرزندان جانباز

عرض سلام و احترام.
بنده با مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، به مدت 10 سال جزء نیروهای شرکتی اورژانس اجتماعی بهزیستی استان مازندران هستم. پدر عزیز بنده هم جانباز 25 درصد و هم برادر شهید می باشد و بازنشسته خود سازمان بهزیستی هم هستن. برای تبدیل وضعیت خودم اقدام کردم. هم از طریق ماده 48 و هم ماده 21، سازمان جانبازان میگه ما اجازه دادن نامه، برای تبدیل وضعیت به سازمان بهزیستی نیستیم. آیا راهی وجود داره تبدیل وضعیت انجام بشه؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله این اقدام مجاز نیست و درست راهنماییتون کردن