مشاوره حقوقی رایگان - مسدودیت سیم کارت

سلام من دیروز بدلایلی مجبور به ارسال پیام به تعداد بالایی از مخاطبینم شدم. صبح متوجه شدم سیم کارتم بخاطر ارسال پیام تبلیغاتی مسدود شده. در حالی که اون پیام اصلا تبلیغاتی نبوده. من با نمایندگی تماس گرفتم گفتن تا یه هفته طول میکشه رسیدگی شه. میخواستم ببینم از اونجایی که من قصد ارسال پیام تبلیغاتی نداشتم و از این قانون هم مطلع نبودم بدون مراجعه به دادگاه یا مکان خاصی ممکنه مسدودیت رفع بشه؟ این سیم کارت برام خیلی مهمه و بهش احتیاج دارم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما اداری است و جنبه حقوقی ندارد از ادارات مربوطه سوال بفرمایید.