مشاوره حقوقی رایگان - کفالت سربازی

با سلام، من ماه دوم خدمت سربازیم هستش. تک فرزند هستم. پدرم دچار ضربه مغزی شده و توانایی کار کردن نداره و همه کارها بر دوش من هست آیا معافیت میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه مراحل و مارهای پدری انجام و نیاز به قیم یا ..... داشته و غیر از شما کس دیگری در جهت انجام امورات و تامین هزینه و غیره نباشه بله ولی در نظر داشته باشین تا این مراحل سپری بشه سربازی شماهم تموم شده