مشاوره حقوقی رایگان - تعویق جلسه دادگاه

سلام، شخصی از من و مادرم شکایت کرده و وقت دادگاه من، 3 روز دیگر هست. متاسفانه پدرم 10 روز پیش بر اثر کرونا فوت کرد. با توجه به این که مشغول سوگواری هستیم و مشکوک به کرونا هستم و چند بار تست دادم. چطور درخواست به تاخیر انداختن دادگاه را بدم؟ یادآور میشم به خاطر بیماری و فوت پدرم. زمان و پول گرفتن وکیل هم نداشتم.

پاسخ ها :

یک وکیل

لايحه در ثنا ثبت كنيد البته تلفني با دفتر شعبه ماو قع و بگوييد