مشاوره حقوقی رایگان - خیار تدلیس فروشنده ملک

سلام، خسته نباشید.
بنده یک ملکی رو قولنامه کردیم 128 میلیون. 70 میلیون به فروشنده دادیم و 30 میلیون قرار بوده 98/10 بدیم و الباقی 28 میلیون هم با سند در محضر.
که تا تاریخ 98/10 قرار بوده سند رو به نام بزنه و چون به نام نزد من 30 میلیون تومان رو به فروشنده ندادم.
مدتی گذشت که فهمیدیم سند در گرو بانک هست و فروشنده حرفی از این بابت به ما نزده بود.
حالا شکایت کرده از 30 میلیون که ندادیم طبق ماده قانون 156 معامله فسخ میشه. ممنون میشم راهنماییم کنید چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

احتمالا با این تورمی که در ملک اتفاق افتاده شما نباید خواستار فسخ قرارداد باشید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید