مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام. وقت بخیر. همسرم برام تمکین زده، رای اورد و منم اعتراض زدم بازم رد شد با اینکه نامه پزشک قانونی داشتم، امنیت جانی ندارم به شدت بداخلاق همسرم و دست به زن داره، یکسال داروهای اعصاب مصرف میکرد و یهو گذاشت کنار، از طرفی هم با کل خانواده ش تو یه ساختمان زندگی میکنیم، به شدت اذیت میکنن و دخالت میکنن، تو دادگاه خواستم که خونه ی مستقل تهیه کنه
ولی اهمیت ندادن. به خودم و خانواده م تهمت زدن و پای همه ی اعضای خانواده م رو کشیدن به دادگاه بدون هیچ مدرکی. فقط میخوان اذیت کنن، الانم میگن اگه میخوای برگردی باید از همه حق و حقوقت بگذری. من چطور میتونم دوباره اعتراض کنم به رای قاضی وقتی جواب تجدید نظرم اومد و بازم من باید برگردم به همون خونه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام. بله قطعی شده. الزام به تمکین شدم