مشاوره حقوقی رایگان - سوال تهمت

با سلام
فردی که خودش وکیل هست و طی جریانی با ما خصومت داره از من شکایت کرده که من بهش فحش رکیک (حرامزاده) دادم در دادگاه. فیلم تصویریو بیصدا هم به دادگاه ارائه داده من فقط یکم عصبی برخورد کردم ولی بدون بکار بردن هییییچ حرف رکیک و توهینی
و اون فرد دونفر از همکارانشو به عنوان شاهد برده دادگاه و قسم خوردن که من این حرفو زدم
ولی قسم ناحق هست و من هیچ وقت نمیبخشمشون
به قاضی هم گفتم من توعمرم چنین حرفی نزدم ولی اونا خیلی رااااحت قسم دروغ خوردن خدایااااا
من یک فرد تحصیل کرده با موقعیت اجتماعی بالا در جامعه هستم
میخواستم ببینم رای دادگاه چی میشه؟
با تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام رای دادگاه باتوجه به دلایل و شواهد صادر میشه. بهتر است رضایت شاکی را جلب کنید