مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی و نظارت

با سلام خدمت شما
امروز در قسمت روند پرونده قضایی جمله زیر تایپ شده بود.
در تاریخ 1399/05/15 وقت رسیدگی به لحاظ عدم وصول پرونده از واحد تایپ تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1399/05/30 تغییر کرد.
معنی این جمله چی است؟
پرونده در مورد رفع توقیف خودرو از اداره ثبت بابت مهریه است و شکایت شخص ثالث
در تاریخ 1399/05/04 دادگاه رفتیم و مدارک رو ارائه دادیم. آیا رای صادر شده و فقط تایپ نشده یا اینکه باید برای رسیدگی دوباره دادگاه بریم.؟

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام وقت‌نظارت نوعی وقت‌فوق العاده است برای تصمیم‌گیری قاضی . این وقت نظارت برای صدور رای یا جواب استعلام باشد