مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت به فرد زیر 18 سال

سلام، من 17 ساله هستم. شناسنامه ام عکس دار هست. آیا میتونم، سند موتور سیکلت و پلاک هم به نام خودم بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام برای هر خرید و فروشی دارا بودن اهلیت ضروری است که اصولا در سن هیجده سالگی فراهم است مگر پیش از این سن به موجب حکم دادگاه رشد احراز شده باشد. معامله برای شخص فاقد اهلیت و غیر رشید هم امکانپذیر است اما از طریق ولی یا قیم آن شخص.