مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو لیزینگی

با سلام.
خودرویی خریداری کردیم در سال 95 که فرد فروشنده از مبلغ کل ماشین حدود یک سوم کمتر را به شرکت مدیران خودرو پرداخت کرده و از ما وجه کامل را دریافت کرده، تا دو سه هفته بعد از خرید سند زده شود. اما برای این اتفاق بعد از گذشت نزدیک 3 سال هنوز اقدامی انجام نداده است. بعد از استعلام از مدیران متوجه شدیم غیر از اصل پول ماشین جریمه هم شاملش شده. ما وکالت فروش هم داریم. سوال اینجاست که با توجه به گذشت زمان، آیا ممکنه اگر کل بدهی و جریمه ها رو به مدیران خودرو پرداخت کنیم، باز هم خودرو فسخ قرارداد شده باشد؟ گر چه دیروز قسمت وصول مطالبات برای ما شناسه پرداخت صادر کرده که قبوض مربوط به بدهی ها را پرداخت نماییم. آیا این بدین معناست که ماشین فسخ قرارداد نشده؟ ما نمیتونیم ماشین رو بعد از پرداخت اصل پول و جریمه هایش فک رهن کنیم؟
پیشاپیش سپاسگزارم

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

خیر مشکلی درفسخ قراردادنیست معمولاشرکت های خودرویی فقط اصل پول ‌جریمه ها رامی خواهند ودنبال فسخ نیستند بعدازپرداخت مبلغ می توانید طی دادخواستی مبالغ پرداختی به شرکت رااز فروشنده ی خودرو مطالبه کنید