مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی اجرت المثل ملک مشاعی

با سلام
بنده 25 سال پیش ملکی را خریداری کردم به علت کمبود پول به میزان یک دانگ ملک را با برادرم خریداری نمودم و به میزان یک دانگ در ملک من شریک شد و به صورت کلامی قرار شد تا هروقت توانستم پول را پرداخت کنم و یک دانگ را خودم پس بگیرم یا اینکه در هنگام فروش ملک مبلغ یک دانگ را به او بدهم در این 25 سال هیچ صحبتی از پرداخت اجاره یا دریافت مبلغ نبوده ولی حالا درخواست پرداخت مبلغ اجاره 25 یا اجرت المثل آن را نموده تا کنون هیچ قرارداد اجاره ای بین ما بسته نشده و هیچ درخواست کتبی و حتی کلامی هم در میان نبوده در صورت اصرار برادرم و مراجعه به دادگاه رای دادگاه به نفع کیست؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اگرمتعلق به برادرت هست،میتوانداجرت المثل ایام تصرف رابگیرد،امامسالمت آمیزبابرادرت بنشین وحق ایشان را بده ورضایت وی رابگیر.موفق باشید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با شهادت شهود دال بر اینکه ایشان هیچ وقت مطالبه اجرت المثل یا ادعای تصرف نداشته است،می توان در دادگاه دفاع کرد.یاالله