مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من 5 سال هست عقد کردم و بلاتکلیف موندم و تو این 5 سال هیچ هزینه ای دریافت نکردم حق حبس دارم.
دوسال پیش مهریه ام رو گذاشتم اجرا به خاطر زیاد بودن هزینه دادگاه و عدم رفع نقص، پرونده بسته شد.
تیرماه امسال نفقه ام رو گذاشتم اجرا و جلسات مشاوره رو بدون حضور آقا رفتم، و بعدپرونده رو بهم دادن برم ثبت کنم و پیامک ثبتش 10روز پیش برام اومد.
و چند روز پیش هم شکواییه ترک انفاق رو گذاشتم اجرا و بردم کلانتری.
1.صدور رای برای نفقه چه مدت طول میکشه؟
2. با توجه به تهدید آقا که گفتن تا ایشون اجازه ندهند من هیچ کاری نمیتونم بکنم آیا میتونن اظهار عدم تمکین کنن یا جلو شکایتم رو بگیرن؟
3. من کی میتونم با استناد به بند اول شرایط ازدواج برای عدم پرداخت نفقه درخواست طلاق بدم؟
4. تمام این فرایند چه مدت زمان میبره؟
5. به نظر شما چه کاری کنم بهتره؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهترین راه اینست که هردو یک حکم مشخص کنید و با صلح و سازش با توافق هم از هم جدا شوید