مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر

سلام. دختری بیکار و مطلقه هستم. در حال حاضر بیمه مشاغل آزاد برای خودم پرداخت می کنم ولی شاغل نیستم در صورت فوت پدرم (بازنشسته تامین اجتماعی هستند) می توانم مستمری پدرم را از تامین اجتماعی دریافت کنم ؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام تنها در صورت پرداخت بیمه زنان خانه دار مسمتری بشما تعلق می گیرد چرا که بیمه فعلی شما در هرحال حاکی از اشتغال است . موفق باشید