مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

پیامکی مبنی بر کشف حجاب در خودرو داشته ام, سوال اول تعریف از کشف حجاب چیست؟ نحوه ی اثبات چنین جرمی چگونه انجام خواهد شد؟ بنده به عنوان صاحب خودرو از چنین جرمی در خودرو ام مطلع نبوده ام!!! در کل چنین اتهامی برای اینجانب قابل پذیرش نیست و چکار باید انجام دهم؟؟

پاسخ ها :

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

اگر سخصى در خودروي شما بوده كه حجاب نداشته دوربينهاى هوشمند گزارش براي خودروي شما رد مي نمايندو اگر مراجعه فرماييد قطعا عكس شخص بي حجاب در ماشين در پرونده درج شده