مشاوره حقوقی رایگان - شهریه دانشگاه

سلام و عرض ادب ، شهریه دانشگاه پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران ، برای فرزند جانباز 45 درصد ، بنیاد شهید پرداخت میکند ؟ تعهد بنیاد شهید در مورد پرداخت شهریه حداکثر معادل شهریه همان رشته و مقطع تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی داخل کشور محاسبه و پرداخت میشود و باقی مانده شهریه بر عهده دانشجو است ؟ از پاسخگویی شما کمال تشکر را دارم .

پاسخ ها :

یک وکیل

این طرح وقانون منوط ومشرط به تخصیص بودجه از طرف دولت است که در حال حاضر دولت حاضر به تودیع آن نیست