مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو لیزینگی

سلام، بنده خودرو لیزینگی وانت نیسان از شرکت سایپا گرفتم. چک خودم دادم و بعد فروختم. بعد از گذشت 2 سال طرف اصلا قسط نداده بود. تا حدودا 20 روز پیش راهنمایی ماشین رو توقیف کرد. بنده مجدد ماشین لیزینگی خریدم. امروز همه بدهیش که 4 تا چک بود ریختم حساب همش رو. الان میخوام بدونم دقیقا کی دستور ترخیصی خودرو رو از تهران میدن؟ چند روز بعدش باهام تماس میگیرن بابت ترخیصی خودرو؟ همه چک هاش رو تسویه کردم. باتشکر.

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : چنانچه بدهی را تسویه نموده اید و رسید آنرا دارید ، می توانید علاوه بر تقاضای استرداد لاشه چک و مطالبه بدهی تسویه شده را بدهی و به عنوان تامین خواسته ماشین وانت نیسان چنانچه نفروخته باشد توقیف نماید