مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سهم الارث برای مهریه

سلام، قبل از ازدواج سه دانگ از منزل پدری به نام من زده شده و سند قطعی دارم. سه دانگ به نام مادرم که به رحمت خدا رفته. الان که درخواست طلاق بدم، آیا اون 3 دانگ توقیف میشه؟ خانمم میتونه اونو برداره؟ من مستاجرم و به جز اون سه دانگ ملکی ندارم. من کارمندم و بهش گفتم مقداری از مهریه رو نقدی میدم و مابقی به صورت ماهیانه از حقوقم. منتها خانمم موافقت نداره و میگه یکجا.

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.مشمول نصف اموال زوج نمیشود ولی ان سه دانگ شما قابل توقیف است.