مشاوره حقوقی رایگان - حقوق استقلال از خانواده

باسلام . دختری هستم 38 ساله . 12 سال روی پای خودم بودم و کار کردم و 1000 تومنی از پدرم خرجی نگرفتم . برای ارتقا شغلم با کتک و دعوا بالاخره رضایت گرفتم برم تهران . اونجا در واحد بازرگانی خارجی مشغول به کار شدم. و ارتقا شغلی خوبی داشتم به بهانه های مختلف خانواده من میخواستن من رو برگردونن اصفهان . مستقل زندگی میکردم با یکی از همکاران من و برادرم که تهران بود شرکت ثبت کردیم و مشغول فعالیت بودیم . به من گفتند با این آقا حق نداری کار کنی تو با این اقا در ارتباطی. با کتک و ضرب و شتم وسایل من رو جمع کردن و به زور من رو آوردن تهران . توی یک شرکت خیلی خوب کار میکردم کارم رو ازم گرفتن و کاری کردن من و برادرم بعنوان اعضای هیت مدیره از این شرکت بیایم بیرون. من الان در حصار خانگی خانوادم هستم . من چطور میتونم احقاق حق کنم . و به حق و حقوق خودم برسم و استقلالم رو از پدرم بگیرم ؟ بنده رو راهنمایی بفرمایید لطفا .

پاسخ ها :

مستقل شدن دختر از خانواده جلوگیری خانواده از استقلال دختر زندگی مستقل دختر از خانواده سلب آزادی از اشخاص