مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بخاطر اعتیاد

سلام خسته نباشید.
خواهر من سه ساله که ازدواج کرده و یه پسر یک سال و یک ماهه هم داره.
اخیرا متوجه شدیم که شوهرش اعتیاد به هروئین و شیشه پیدا کرده و خودمون هم حین مصرف دیدیم و خودش هم پذیرفته و اقرار کرده.
قبلا به شدت شکاک بود و الان بخاطر مصرف مواد از حالت عادی خارج میشه و خواهرم رو توی خونه حبس کرده و تهمت های زشت به خواهرم میزنه و چندین بار هم به بچه خودش پرخاش کرده.
خواهرم راضی به طلاق توافقی هم شده و گفته مهریه نمیخوام بچمو میخوام. شوهرش تهدیدش میکنه و میگه باید توی دادگاه بگی که من خیانت کردم و مهریه نمیخوام تا طلاقت بدم. و علنن شوهرش میگه که من باید یه تهمتی بهت بزنم که بعدن اگه کسی بهم گفت چرا معتاد شدی بگم زنم خیانت کرد منم معتاد شدم .
باتوجه به اینکه خواهرم حق خروج از خونه رو نداره و نمیتونه شخصا وکیل بگیره و یا شکایت کنه ما به عنوان خانوادش چطور میتونیم ثابت کنیم که شوهرش معتاده و طلاق خواهرم رو بگیریم جوری که بچش رو دادگاه به خواهرم بده؟
درضمن این اقا خلافکاره و مواد فروشم هست.
لطفا زود راهنمایی کنید هر لحظه ممکنه یه بلایی سر خواهرم و بچش بیاره. ممنونم.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خواهر شما ميتونه تقاضاى طلاق بعلت عسر و حرج بده ولى بايد اين موارد رو بتونه ثابت كنه اعتياد به ترياك رو دادگاه زياد اهميت نميده ولى شيشه قابل اهميته چون توهم زا ميباشد اگر اعتياد به شيشه ثابت بسه ايشون مشكلى ندارند