مشاوره حقوقی رایگان - تعریض معبر

سلام ، در طرح هادی برای یک مسیر 70 متری معبر 8متری تعییین گردید که در انتهای آن یک واحد ساختمان نیمه ساخته قرار داشت و این ساختمان در محدوده طرح هادی گنجانده شده بود. عرض راه عبوری برای این واحد در زمان تصویب طرح در حد 1.2 متر بود که یک نهر با بستر نیم متری در کنار آن وجود دارد و ملک ارثی من چسبیده به راه مذکور بود. ورثه در موقع تقسیم ملک در اوایل تصویب طرح هادی بدون اطلاع از معبر 8متری تعریف شده ، راه موجود 1.2 متری را به راه 6متری تبدیل کردند ( 4.8 متر عقب نشینی ) تا سهولت در رفت و آمد خودمان صورت گیرد. اکنون دهیاری در نظر دارد راه 8 متری را تکمیل نماید. طبق آنچه در کتاب طرح هادی آمده است ، تعریض راه میبایست از آکس راه و از دو طرف صورت گیرد . اگر به گذشته برگردم ، طبق طرح از آکس راه 1.2 متری میبایست به میزان 3.4 متر عقب نشینی نمایم تا سهم راه 8متری در سمت من یعنی 4متر تامین گردد و بقیه عقب نشینی در سمت مقابل من صورت گیرد . به زعم من ، من مجاز میباشم که به میزان 1.4 متر در طول 70 متر را باز پس بگیرم . و به عبارت دیگر همسایه من که در طرف مقابل نهر قرار دارد میبایست با احتساب 0.6 متر از آکس راه 1.2 متری اولیه به اضافه عرض بستر نهر به میزان نیم متر که بر اساس نظر دهیار و کارشناس آبیاری میتواند جزو راه محسوب شود ، در نهایت 2.9 متر عقب نشینی نماید. آیا این تفسیر و برداشت من صحیح است؟ آیا من میتوانم پس از گذشت ده سال این موضوع را پیگیری نموده و حدود 100 متر مربع از ملک خودرا که اشتباهاً به راه اختصاص دادم پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

باسلام : چنانچه طرح هادی توسط شهرداری انجام شده باشد اقدام به شکایت در دادگاه های صالح می نماید
و اگر طرح اجرا نشده اقامه دعوا علیه شهرداری در دیوان عدالت اداری می باشد
دادگاه صالح می تواند با توجه به مدارک حکم بدهد

یک وکیل

سلام بعد از تامین دلیل واستشهادیه محلی دادخواست تقدیم گردد به شرحی که در سوال پیش گفته